Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Tούρκοι χάκερ στη Μητρόπολη Κορίνθου...


.
Churchbook λέγεται το εκκλησιαστικό facebook που έστησε η Μητροπόλη Κορίνθου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.churchbook.gr./
Ο συγκεκριμένος διαδικτυακός τόπος συμπεριλαμβάνεται στην ενότητα πολυμέσων της Ιεράς Μητρόπολης. Στο Churchbook της Μητρόπολης Κορίνθου, οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τον ίδιο τρόπο που επικοινωνούν στο facebook. Η διαφορά, όμως, είναι ότι... ο ιστότοπος αυτός είναι απόλυτα ασφαλής και ελεγχόμενος, με ακαδημαϊκούς και εθελοντές να εξασφαλίζουν «την ηλεκτρονική ακεραιότητα των παιδιών», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης Κορίνθου.Και οι δύο αυτές νέες ιστοσελίδες κατασκευάστηκαν από ομάδα ακαδημαϊκών στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αμερική και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, με τη φροντίδα του υπευθύνου Προγραμματισμού, Μηχανοργάνωσης και Πολυμέσων της Ιεράς Μητροπόλεως, Δρ. π. Π. Μπούρα και βασίστηκαν στις διεθνείς τάσεις που, ενώ επιτρέπουν εύκολη πλοήγηση, προσφέρουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση στους ενδιαφερόμενους.
Ωστόσο μολις αποπειραθήκαμε να μπουμε στην νέα ιστοσελίδα, μας παρέπεμψε στο http://www.churchbook.eu/ την οποία τούρκοι χάκερ την έχουν μετατρέψει όπως βλέπετε στην αρχική φωτογραφία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου