Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ με τη νέα ελληνική σειρά κινουμένων σχεδίων του MEGA που διακωμωδούν την πίστη μας...


Προσβλητικότατη η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του MEGA με όνομα «ΟΥΚ».
Όπως αναφέρει το κανάλι «…είναι η πιο ακομπλεξάριστη, προκλητική, ποπ σάτιρα της τηλεόρασης και η πρώτη ελληνική σειρά animation για μεγάλα και ολίγον παρμένα παιδιά».
Όμως παρακολουθώντας την κανείς, βρίσκεται μπροστά σε φιγούρες που διακωμωδούν την ορθόδοξη πίστη μας και τα ιερά μας σύμβολα. Εξοργίζεται κανείς βλέποντας ακόμα και τον Ιησού Χριστό επάνω στο σταυρό, να συμπεριφέρεται και να ομιλεί σαν ηθοποιός σε διαλόγους με κάποια φιγούρα της αρχαίας Ελλάδας.
Μια σειρά που παρουσιάζει πραγματικά ανούσιες ιστορίες με έναν αχταρμά χαρακτήρων που προέρχονται τόσο από την αρχαία ελληνική ιστορία, όσο και από την χριστιανική πίστη, και που το τελικό αποτέλεσμα μόνο εμετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.
Τι άλλο θα κάνουν ακόμα αυτά τα ΜΜΕ, που χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα, μας βομβαρδίζουν με αίσχη στο όνομα της τέχνης και της ελευθερίας της έκφρασης.
Τι μας προσέφερε αυτή η «υπερπαραγωγή» του MEGA; Το απόλυτο «τίποτα».
Ή μήπως νόμιζαν ότι επειδή έβγαλαν μια πιο ποιοτική σειρά όπως είναι «Το νησί», νομιμοποιούνται να μας πασάρουν ταυτόχρονα και σκουπίδια. Ως πότε θα προσβάλλουν τα πιστεύω μας;

Ο ΑΝΤ1 έβγαλε το σταυρό από την σημαία μας, το βράδυ των εκλογών, το MEGA παρουσιάζει εμετικές ιστορίες δολοπλόκων αρχαίων Ελλήνων και αγίων της Εκκλησίας μας…… άραγε τι έχει σειρά;

Δείτε το σχετικό βίντεο στο http://www.megatv.com/oyk/default.asp?catid=21116&subid=2&pubid=17390777

 ΠΗΓΗ: www.ellinikanea.gr

Υποβάλετε διαμαρτυρία στη φόρμα επικοινωνίας του ΜΕGA, (Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Σταθμού), στον πιο κάτω σύνδεσμο.
 
http://www.megatv.com/article.asp?catid=14670


1 σχόλιο:

ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ είπε...

Δυστυχώς οι αντίχριστοι έχουν στον έλεγχο τους σχεδόν όλα τα Μ.Μ.Ε. Πλανούν τον κόσμο και απομακρύνουν από τον θεό τους ανθρώπους μαθαίνοντας τους πώς να μοιχεύουν , πώς να βλαστημάνε, και πολλά άλλα που μολύνουν την ψυχή και την διάνοιά μας.

Θα πληρώσουμε αυτό το κατάντημα μας και την ανυπακοή μας στο θέλημα του Θεού.

Ο μόνος δρόμος για να σωθούμε και που προσπαθούνε οι αντίχριστοι να μας απομακρύνουν από αυτόν είναι......

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου