Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Ο νέος πρόεδρος της Ευρώπης, η Λέσχη Bilderberg και η «Παγκόσμια Δια-Kυβέρνηση»



Ο Βέλγος πρωθυπουργός Herman Van Rompuy, ο οποίος είναι πλέον ο πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσίασε το έτος 2009 ως «το πρώτο έτος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».
Ο Rompuy έκανε, αμέσως μετά την εκλογή του, στις 19 Νοεμβρίου την εξής σημαντική δήλωση: “Το 2009 είναι επίσης το πρώτο έτος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, με την ίδρυση του G20 εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Η Σύνοδος κορυφής για το κλίμα στην Κοπεγχάγη, αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τη συνολική διαχείριση του πλανήτη μας”.



Ο Rompuy παραβρέθηκε σε πρόσφατο δείπνο της Λέσχης Bilderberg στο Hertoginnendal των Βρυξελών στις 15 Νοεμβρίου, (τέσσερις μόλις ημέρες πριν την εκλογή προέδρου της Ε.Ε.), κατά την διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε ένα σχέδιο που πρέπει να εφαρμόσει η Ε.Ε. ώστε ευρωπαικοί φόροι να καταβάλλονται απευθείας στις Βρυξέλλες, ενώ έκανε λόγο ότι οι ηγέτες των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων είναι όλο και περισσότερο υπέρμαχοι της υιοθέτησης από την Ευρώπη, μίας «πράσινης εισοδηματικής πολιτικής», με λίγα λόγια του «γδαρσίματος» των λαών μέσα από το τέχνασμα της αλλαγής του κλίματος.

Πρόσφατα ο Ιταλός ευρωβουλευτής Mario Borghezio (Λίγκα του Βορρά), είχε το θάρρος και μίλησε δημόσια για την επιρροή όλων αυτών των υπερεθνικών οργανισμών, όπως η Λέσχη Bilderberg και η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission). “Είναι δυνατόν να μην έχει κανείς παρατηρήσει ότι ΟΛΟΙ και οι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της ΕΕ (Jan Peter Balkenende, David Miliband και Herman Van Rompuy), έχουν συχνά παραβρεθεί σε συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg ή της Τριμερούς Επιτροπής; ” ρώτησε ο Borghezio. «Πιστεύω ότι πρέπει να εφαρμόσουμε τις αρχές της διαφάνειας, που τόσο συχνά αναφέρονται εδώ στα θεσμικά μας όργανα. Πρέπει να καθοριστεί με σαφήνεια κατά πόσον αυτοί είναι οι υποψήφιοι των πολιτικών δυνάμεων των χωρών τους, ή αν πρόκειται απλά για τους υποψηφίους των μυστικών αυτών ομάδων που συνεδριάζουν κεκλεισμένων των θυρών για να αποφασίσουν για διάφορα θέματα πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων».





Σημειώνεται ότι και ο Ολλανδός πρωθυπουργός, Balkenende ένας από τους 3 υποψήφιους για την προεδρία της Ε.Ε., ήταν παρών στην Σύνοδο της Λέσχης Bilderberg στο Westfields Marriott hotel στο Chantilly της Virginia των ΗΠΑ στις 5 -8 Ιουνίου 2008.
Όπως αναφέρει ο Paul Joseph Watson στις 22 Μαΐου αυτού του έτους, η ολλανδική πρεσβεία προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός ότι πράγματι ο Balkenende βρέθηκε ανάμεσα στην μυστική σύσκεψη της διεθνούς ελίτ.

Πηγές:
http://www.infowars.com/
http://www.timesonline.co.uk/
http://theflucase.com/
http://antipliroforisi.blogspot.com/
http://www.mediargus.be/

Μεταφορά από: http://redskywarning.blogspot.com/2009/11/bilderberg.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου