Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Όχι στον Ιησού! Ναι στον «Frosty τον Χιονάνθρωπο» και στο «Ρούντολφ το Ελαφάκι»!


Η τρέλα ή καλύτερα το σχέδιο 
της "Νέας Εποχής" και 
της Παγκοσμιοποίησης... 
Χριστούγεννα χωρίς Χριστό!!!!

Το Εφετείο της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ έκανε δεκτή την απαγόρευση που έβαλε ένα συνοικιακό σχολείο για τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα (και κλασσικούς χριστουγεννιάτικους ύμνους), όπως το "Silent Night" (Άγια Νύχτα), "Joy to the World", "Oh, Come All Ye Faithful" και "Hark the Herald Angels Sing" – ενώ ενέκρινε το "Rudolph the Red-Nosed Reindeer" ("Ρούντολφ το ελαφάκι) και το "Frosty the Snowman"! 
Στο 24 Νοεμβρίου η απόφαση του Αμερικάνικου Δικαστηρίου ενέκρινε την πολιτική του σχολείου σχετικά με την απαγόρευση κάθε είδους θρησκευτικής χριστουγεννιάτικης μουσικής, συμπεριλαμβανομένων και των instrumentals, που για χρόνια ήταν μέρος του χριστουγεννιάτικου προγράμματος του σχολείου South Orange–Maplewood School, μέχρι που παραπονέθηκε ένας γονιός.
Δικηγόροι σε συνεργασία με την Thomas More Law Center, μία εθνική δικηγορική εταιρία, με έδρα το Ann Arbor του Michigan, υποστήριξε ότι θα αντιστρέψει αυτή την δικαστική απόφαση. Η εταιρία υποστήριξε ότι πίσω από την απαγόρευση του περιφερειακού σχολείου σχετικά με τη θρησκευτική μουσική, κρύβεται το μήνυμα της κυβέρνησης που αποδοκιμάζει και εχθρεύεται τη θρησκεία, κατά παράβαση της Ιδρυτικής Ρήτρας του Συντάγματος των ΗΠΑ (Σ.Σ. πρόκειται για την «Establishment Clause of the First Amendment» - Ιδρυτική Ρήτρα της πρώτης τροπολογίας του Συντάγματος των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία το Κογκρέσο δεσμεύεται να μην θεσπίσει κάποιο σχετικό νόμο με τον οποίο θα καθιερώνει κάποια θρησκεία, κάνοντας διάκριση για τις άλλες). "Τα Χριστούγεννα είναι μία εθνική αργία στην οποία γιορτάζουμε τη γέννηση του Ιησού Χριστού, δεν γιορτάζουμε την γέννηση του Frosty του χιονάνθρωπου ή του Ρούντολφ του ελαφιού!", δήλωσε ο Richard Thompson, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Thomas More Law Center. "Η απόφαση αυτή αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα του πως τα δικαστήρια έχουν διαστρέψει και μετατρέψει τυραννικά την Ιδρυτική Ρήτρα ως ένα όπλο κατά των χριστιανών στον πόλεμο κατά των Χριστουγέννων".
Το δικηγορικό γραφείο λέει ότι η απαγόρευση του σχολείου απέβλεπε ακριβώς στο να εμποδίσει να ακουστεί χριστουγεννιάτικη μουσική, ακόμα και απλή instrumental μουσική, χωρίς λόγια (!), κατά τη διάρκεια της εορταστικής συναυλίας. Όπως ανέφερε το WND, η περιοχή είχε επιτρέψει να ακούγονται παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη μουσική, για περισσότερα από 60 χρόνια, αλλά το 2004 απαγορεύτηκε ξαφνικά. Ήδη υποβλήθηκε μία καταγγελία από τον Michael Stratechuk και τα παιδιά του.

Με την απαγόρευση εμποδίζεται το δικαίωμα των παιδιών του Stratechuk να λαμβάνουν πληροφορίες και ιδέες, κάτι που αντιβαίνει στο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και της ακαδημαϊκής ελευθερίας.
Η υπόθεση που αφορά την επίμαχη πολιτική του συνοικιακού σχολείου του New Jersey αναφέρθηκε στο βιβλίο, "Ο πόλεμος κατά των Χριστουγέννων", του John Gibson, του Fox News Channel. Το Διάταγμα της περιφέρειας διέταξε ότι μόνο τραγούδια όπως "Winter Wonderland" και "Frosty The Snowman" επιτρέπεται να ακούγονται, απαγορευμένης εντελώς κάθε μελωδίας που μιλάει για τον Ιησού και ακόμα και για τον Αϊ Βασίλη!

ΠΗΓΗ: http://agapi-pisti-elpida.blogspot.com/2009/12/frosty.html


1 σχόλιο:

Αναστάσιος είπε...

Ας προστρέξουμε με πίστη σ’ Εκείνον που ενανθρώπησε για να θεωθούμε, που έλαβε μορφή δούλου για να μας οδηγήσει στην αληθινή ελευθερία, που γεννήθηκε σε στενόχωρο και πτωχό σπήλαιο για να μας ανυψώσει στην ευρυχωρία και στον πλούτο της Θείας αγάπης.
Θερμές εγκάρδιες ευχές για πανευφρόσυνα Χριστούγεννα.

Δημοσίευση σχολίου