Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...


ΕΠΕΙΓΟΝ. Μεγάλη και επείγουσα ανάγκη για το σπάνιο αίμα 0 ρέζους αρνητικό, από βρέφος 5 μηνών στο Μαιευτήριο Μητέρα.

Φίλοι και φίλες όπως μόλις ενημερωθήκαμε υπάρχει μεγάλη και επέιγουσα ανάγκη από φιάλες αίματος για αγοράκι 5 μηνών το οποίο νοσηλεύεται με πρόβλημα καρδιάς στο Μαιευτήριο Μητέρα.

Οποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με τον πατέρα του μικρού παιδιού κ. Εμμανουήλ Μαρσέλο στο τηλ. 6936077977.

Ευχόμαστε το μικρό αγοράκι να ξεπεράσει το πρόβλημα και να νικήσει στην μάχη για την ζωή.

Παρακαλώ να αναδημοσιευτεί από όσους έχουν ιστολόγιο και να προωθηθεί από όσους έχουν απλά email. 


ΠΗΓΗ: http://koukfamily.blogspot.com/2010/02/0-5.html
 

1 σχόλιο:

φιλόσιος είπε...

Ευχαριστήρια επιστολή για τον μικρό Μαρσέλλο.
(Αναδημοσίευση από http://koukfamily.blogspot.com/2010/02/blog-post_5354.html)

Είναι καταπληκτικό να ανακαλύπτεις ότι σε μία εποχή που όλα φαίνονται να είναι απρόσωπα, γκρίζα, και αδιάφορα, η ανθρωπιά και το ενδιαφέρον για τον διπλανό μας, να έρχονται πάλι σε πρώτο πλάνο.

Πριν από τρείς ημέρες, βρεθήκαμε στη δυσάρεστη κατάσταση να αναζητούμε αίμα για το 5μηνο μωρό μας, που έπασχε από σπάνια καρδιοπάθεια και χρειαζόταν να χειρουργηθεί επειγόντως. Οι άνθρωποι που επικοινώνησαν μαζί μας ήταν, πραγματικά εκατοντάδες. Από όλοι την Ελλάδα, κάθε γωνιά. Με απίστευτο ενδιαφέρον και προθυμία να μας βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Θέλουμε λοιπόν κατ' άρχήν, να ενημερώσουμε ότι όλα πήγαν πολύ καλά και ο μικρός μας είναι σε πολύ καλό δρόμο, για πλήρη ανάρρωση. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους, για την αμέριστη συμπαράστασή σας!

Μαρία Ηλία (παιδο-γαστρεντερολόγος) και Γεωργία Γρηγοριάδη (παιδο-καρδιολόγος) και οι δύο στο 'Αγλαΐα Κυριακού, με το συμπαθέστατο, πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό , σας χρωστάμε ! Από τη γνώση, την εμπειρία και το ενδιαφέρον σας διαγνώστηκε το πρόβλημα και σώθηκε το μωράκι μας!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παιδο-καρδιοχειρουργό Γεώργιο Σαρρή και την ομάδα του στο «Μητέρα» για την τέλεια (δύσκολη) επέμβαση.

Δεν ξεχνάμε όμως και όλους αυτούς που μας βοήθησαν ώστε να επικοινωνήσουμε την ανάγκη μας, όπως το Troktiko, τον Love Radio, το Flash FM, τον Antenna, τον Galaxy 92, τον SKAI, τον Εν Λευκώ, τον Red FM, όλους τους bloggers που ανάρτησαν το θέμα μας στις σελίδες τους και φυσικά όλους τους χρήστες του Facebook που αποδείχτηκε ότι τελικά έχει την ανθρώπινη πλευρά του.

Με τη σειρά μας θέλουμε να κάνουμε κάτι και εμείς ώστε να ανταποδώσουμε.

Ετοιμάζουμε μία βάση δεδομένων (λίστα με στοιχεία επαφής κλπ) από και για αυτούς που ανήκουν στη σπάνια ομάδα αίματος ( 0 - ), ώστε να υπάρχει άμεση κάλυψη όποιου από τα μέλη βρεθεί σε ανάγκη.

Αν κάποιος με αυτή την δύσκολη ομάδα αίματος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει και να συμπεριληφθεί σε αυτή την ομάδα, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας στα email :
l.marsellou@gmail.com (Λούσα Μαρσέλλου)
και marsel@tee.gr (Κώστας Μαρσέλλος).

Και πάλι σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Δημοσίευση σχολίου