Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-3-10 ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ: ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-3-10, ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ:

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ιστοσελίδα μας συμμετέχει στην διαδικτυακή πρωτοβουλία της  συλλογικής προσευχής για την  Πατρίδα μας. Το βράδυ της Παρασκευής, την ώρα του Ακαθίστου, καθώς ψάλεται το "Τη Υπερμάχω" , θα παρακαλέσουμε όλοι την Υπέρμαχο Στρατηγό να αναλάβει Αυτή την υπεράσπιση της Ελλάδας.
Παραθέτουμε την ανακοίνωση : 

AKATHISTOS


Από την μια βλέποντας την χώρα να οδηγείται στο σφαγείο, τον Λαό να είναι απελπισμένος, δίχως ελπίδα κι από την άλλη γνωρίζοντας την δύναμη της προσευχής και δη της συλλογικής, παίρνω το θάρρος να σας καλέσω έναν-έναν προσωπικά ώστε να ενώσουμε τις προσευχές μας προς την Κυρά Δέσποινα, να λυπηθεί την Πατρίδα μας και το Έθνος, τώρα που βρίσκεται στον λάκκο των λεόντων έτοιμη να την κατασπαράξουν οι εχθροί εκτός κι εντός των τειχών.
Την επόμενη Παρασκευή 19 Μαρτίου είναι του Ακάθιστου Ύμνου, του Ύμνου που ψάλλανε οι πρόγονοί μας σε κάθε περίσταση εθνικού κινδύνου.
Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία τώρα που οι εθνικοί κίνδυνοι γιγαντώνονται να πέσουμε κι εμείς στα γόνατά Της και να Της ζητήσουμε να σώσει το Έθνος και την Πατρίδα μας.
Όσοι πιστοί προσέλθετε!  
 http://1453-2009.pblogs.gr/2010/03/paraskefh-19-3-toy-akathistoy-ymnoy-syllogikh-prosefhh-gia-thn-e.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου